• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психологічний тренінг в ЗДО «Зернятко» - «Взаємини в трудовому колективі. Ефективні способи їх удосконалення та вирішення конфліктів»

Психологічний тренінг в ЗДО «Зернятко» - «Взаємини в трудовому колективі. Ефективні способи їх удосконалення та вирішення конфліктів»

2018-11-22

21 листопада 2018 року практичний психолог ЗДО «Зернятко» Маляр Т.А. провела психологічний тренінг для педагогів дитячого садка «Взаємини в трудовому колективі. Ефективні способи їх удосконалення та вирішення конфліктів»

Головною метою практичної роботи психолога з педагогами була деталізація та активізація знань про особливості процесу успішного спілкування та взаємодії, визначення необхідних завдань успішного спілкування,формування атмосфери згуртованості, відкритості та взаємної довіри. Крім того, педагоги, шляхом практичної діяльності визначили ефективні шляхи розв’язання конфліктних ситуацій, та засоби формування плідних конструктивних взаємин в педагогічному колективі.

Під час тренінгу у педагогів переважав позитивний емоційний стан, всі учасники проявляли високу творчість та активність і з великим задоволенням виконували тренінгові вправи та ігри: «Правда чи вигадка?», «Алфавіт емоцій», «Анабіоз», «Я в конфлікті», «Коректні запитання», «Погляд з любов’ю», «Бажаю тобі», а також займалися вирішенням психологічних задач, переглядали соціально-психологічні мультики за тематикою тренінгу.

/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0166.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0164.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0167.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0169.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0172.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0179.JPG/Files/images/trenng_splkuvannya/IMG_0183.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi