• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний ярмарок заради особливих дітей

Благодійний ярмарок заради особливих дітей

2017-11-15

11 та 13 листопада в ДНЗЯС «Зернятко» пройшов благодійний ярмарок заради особливих дітей. Захід пройшов за підтримки батьків дітей, які відвідують дошкільний заклад. Батьки та діти разом випікали різні солодкі смаколики, які потім продавали під час ярмарки. Веселу ярмарку відкрила завідуюча Башлик Наталія Андріївна, яка подякувала батькам за активну участь і бажання в організації та проведенні ярмарки задля благородної мети. Діти старших груп привітали словами та веселими піснями про ярмарок. І ось ярмарок запрацював, загудів. Покупцями були і батьки дітей, які відвідують садок, і школярі, і просто жителі селища, які дивувались кулінарним шедеврам і з радістю розкуповували торти, печиво, тістечка, пиріжки. І головне - кожен, хто завітав, долучався до доброї справи зі збору коштів. Кулінарні вироби, як солодкий подарунок на честь храмового свята села відвезли в Будинок престарілих, де літні одинокі люди тремтячими руками та зі сльозами на очах дякували батькам малечі та завідуючій Наталії Андріївні за увагу та турботу. Протягом двох днів активісти зібрали близько 11 тисяч гривень. Селищна рада та відділення дитячої поліклініки надали інформацію про малозабезпечені сім»ї та сім»ї, де проживають діти-інваліди. Виручені кошти та солодкі пакуночки батьківська рада ДНЗ вирішила розділити між сім»ями дітей інвалідів – сім»я Мусійко та сім»я Єременко та малозабезпеченій багатодітній сім»ї Шкуренко, що проживають в селищі, але не мають змоги відвідувати ДНЗ. Такий фінансовий подарунок став приємним сюрпризом для цих сімей, які виразили слова вдячності, не ховаючи сліз, під час вручення коштів.

-Не менш важливою метою даного заходу було формування у малят моральних почуттів, відчуття бажання допомагати тим, хто цього потребує, адже ми виховуємо молоде покоління, яке продовжить культуру і традиції нашої країни - України! - говорить завідувач ДНЗ ЯС «Зернятко» Башлик Наталія Андріївна. А батьківська рада закладу виявила бажання і в подальшому організовувати такі заходи з метою допомоги нужденним.

/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_20171114_113119.jpg/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_20171114_113203.jpg/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_20171114_113621.jpg/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_20171114_113701.jpg/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_7976.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_7979.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_7981.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_7993.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_8024.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_8028.JPG/Files/images/blagodyniy_yarmarok/IMG_8035.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi