• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Весело, грайливо, талановито малюки відсвяткували свято 8 Березня

Весело, грайливо, талановито малюки відсвяткували свято 8 Березня

2017-03-09

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна мама, бабуся і донечка чекає цього свята.

Весело, талановито і грайливо зустрічали свято 8 Березня вихованці дитячого садка «Зернятко». На початку березня щасливі малята та працівники дошкільного закладу вітали дорогих жінок зі святом.

Спеціально до заходу, гурток зображувальної дільності організував виставку весняних малюнків, де були представлені талановиті роботи дітей середніх та старших груп.

Цього дня в садочку панувала радісна та весняна атмосфера. Діти готувалися до свята дуже старанно. І от свято розпочалося. Ошатно вбрані малюки зайшли до зали під веселий музичний супровід. А мами, бабусі та сестрички дітей вітали їх аплодисментами.

Цього дня вихованці виразно декламували вірші, весело співали пісень та майстерно танцювали, приємно вражаючи рідних своїми талантами.

Самі найменші артисти ясельної групи вітали мам та бабусь нескладними пісеньками та віршами, маленькі дівчатка були в ролі мам з лялечками під час таночку «Донечка моя», а хлопчики заграли в оркестр для своїх матусь.

Також на святі молодшої групи з’явилася і Весна, роль якої виконала Анна Михайлівна Буяло. Дітки були і мишками, і півниками, і поросятками, а сюрпризом став танок хлопчиків з своїми мамами.

Приємною несподіванкою стали танці кротів та жабенят в середній групі, запалили серце таночки чорних котів, моряків та піратів в старшій групі.

Хореографічний гурток під керівництвом Горголь Вікторії Петрівни також показали свої номери: в середній групі - веселий карнавальний танок, а в старшій групі – ніжний, ліричний з темою трагізму життя матері, син якої на війні «Обійми мене», які теж викликали шквал бурхливих емоцій глядачів.

Свято 8 Березня в дитячому садку вдалося на славу і принесло в душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

/Files/images/8 березня старша група 052.jpg

свято 8 Березня в ясельних групах "Бджілка" та "Берізка"

/Files/images/8 березня яслі 008.jpg

/Files/images/8 березня яслі 010.jpg

/Files/images/8 березня яслі 017.jpg

/Files/images/8 березня яслі 022.jpg

/Files/images/8 березня яслі 025.jpg

8 березня в молодших групах "Зірочки" та "Дзвіночки"

/Files/images/8 березня molodsha 003.jpg

/Files/images/8 березня molodsha 007.jpg

/Files/images/8 березня molodsha 009.jpg

/Files/images/8 березня molodsha 011.jpg

/Files/images/8 березня molodsha 014.jpg

/Files/images/8 березня molodsha 019.jpg/Files/images/8 березня serednya 005.jpg8 Березня в середніх групах "Сонечко" та "Краплинки"/Files/images/8 березня serednya 012.jpg/Files/images/8 березня serednya 014.jpg/Files/images/8 березня serednya 017.jpg/Files/images/8 березня serednya 026.jpg/Files/images/8 березня serednya 030.jpg/Files/images/8 березня serednya 041.jpg/Files/images/8 березня serednya 047.jpg/Files/images/8 березня serednya 051.jpg/Files/images/8 березня старша група 001.jpg8 Березня в старших групах "Квіточки" та "Метелики"/Files/images/8 березня старша група 006.jpg/Files/images/8 березня старша група 012.jpg/Files/images/8 березня старша група 018.jpg/Files/images/8 березня старша група 022.jpg/Files/images/8 березня старша група 029.jpg/Files/images/8 березня старша група 033.jpg/Files/images/8 березня старша група 041.jpg/Files/images/8 березня старша група 042.jpg/Files/images/8 березня старша група 045.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi